recunoscator

Despre Viata Si Despre Emotii 

Gândurile noastre sunt precum combustibilul pentru mașină. Calitatea superioară a combustibilului va face ca mașina să funcționeze perfect, iar calitatea slabă o va face (pe mașină) să se poticnească, să se căznească să înainteze printre alte mașini sprintene și să se oprească la un moment dat. Mai rău este că stricăciunile pot fi, după un timp de folosire de combustibil de calitate slabă, iremediabile. Morala: folosim doar combustibil de cea mai bună calitate!  

Gânduri de cea mai bună calitate pentru ca, Despre Viata Si Despre Emotii să auzim numai de bine!

Eu sunt Ioana, licențiată în Comunicare și PR, specializată ulterior în Marketing, pasionată de scris (Copywriter / Content writer), de Numerologie, de NLP și Psihologie, dornică să ajut oamenii și să-i sprijin prin Life Coaching (consultanță pe diferite probleme din viață, inclusiv probleme de nutriție).

despre viata si despre emotii

Experiență

Copywriter/Content writer: 10 ani

Life Coach/Consultant/Mentor: 900 sesiuni individuale pentru dezvoltare personală și profesională

Trainer: peste 3000 ore cursuri livrate în 450 sesiuni pentru 2700 participanți

Consultant Vânzări: 9 ani

Consultant Marketing & Comunicare: 12 ani

6 certificări care contează:

1. Specialist Coach; 2. NLP Practitioner; 3. Tehnician Nutriționist;

4. Numerolog; 5. Comunicare & PR; 6. Marketing & Vânzări

Îmi place să scriu, să împărtășesc din cunoștințele și experiența mea, îmi place să vorbesc, dar să și ascult despre viață si despre emoții, și îmi place să ajut oamenii!

Dacă ai nevoie de un specialist în ale vorbelor scrise pentru online, dar și pentru offline, nu ezita să-mi trimiți o cerere prin pagina contact!

Dacă vrei să știi ce ar spune data nașterii tale despre viața și destinul tău, despre oportunități și riscuri, despre numele tău, care se transpune în cifre și ”vorbește” despre tine, dacă dorești o numerogramă completă, te rog să-mi dai de veste printr-un mesaj în pagina contact!

Dacă simți că ai nevoie de un suport, un ajutor neutru în a-ți identifica oportunitățile, dar și piedicile din viața ta, m-aș bucura să te ajut. 

foto: pixabay