Viata si Emotie Despre

Despre Viata Si Despre Emotii 

Fiecare bătaie de inimă poartă cu ea o lecție prețioasă despre viata și despre emotii, amintindu-ne că suntem vii și capabili să iubim și să suferim în egală măsură.

Viața și emoțiile sunt inseparabile, tocmai din acest motiv am ales ca tema principală a acestui blog să fie „despre viata și despre emotii”. A fi uman înseamnă să simți, să iubești, să suferi și să crești prin toate acestea, construindu-ți astfel propria poveste unică și valoroasă.

Ce este viața? – a fost una dintre primele mele întrebări cu adevărat serioase. Aveam vreo 10 ani când am început să-mi pun întrebări existențiale.

Viața este o călătorie continuă, un șir nesfârșit de experiențe și lecții. Fiecare zi aduce cu sine noi oportunități de a învăța, de a iubi și de a crește.

Ce sunt emoțiile? – m-am întrebat mai târziu în viață când am început să conștientizez că trăirile mele sunt diferite în funcție de ceea ce se întâmplă în afara mea.

Emoțiile sunt esența experienței noastre umane. Ele ne ajută să ne conectăm unii cu alții, să înțelegem și să ne exprimăm trăirile interioare.

Despre Viata Si Despre Emotii să auzim numai de bine!

Eu sunt Ioana, posesoare de diplomă de licență în Științele Comunicării, completată cu numeroase cursuri și seminarii de formare, condimentate toate cu o vastă experiență profesională și cu sute de cărți și studii de specialitate parcurse, îmbinând astfel pregătirea formală cu cea non-formală.

De-a lungul carierei mele am avut oportunitatea de a studia în mod practic tipologiile umane, prin clienții și cursanții mei cărora le-am observat reacțiile, determinarea și motivația în procesul de luare a deciziilor.

Sunt pasionată de scris (Copywriter / Content writer), de Numerologie și Astrologie, de NLP și Psihologie, și de tot ce înseamnă să fiu alături de oameni, să-i ajut și să-i sprijin prin Life Coaching pentru a-și îmbunătăți viața și a-și găsi echilibrul interior.

despre viata si despre emotii

Experiență

Totul a început pe la 17 ani, când am urmat un curs de Soră de Cruce Roșie, și am făcut multă practică în spital unde am văzut durerile fizice și suferințele psihice ale pacienților.

Am învățat încă de pe atunci că nu este de ajuns să aud ce spun cei din jurul meu, ci este important să-i înțeleg.

Prima perioadă a carierei mele a fost cea în care am lucrat în vânzări. Înțelegând că vânzarea nu este doar un proces mecanic, ci un mod de a identifica nevoile oamenilor și de a oferi soluții adaptate personalității fiecăruia, am reușit să-mi descopăr și dezvolt abilități extraordinare de relaționare.

Mi-am continuat cariera ca trainer și coach, având prilejul să întâlnesc persoane aflate în momente dificile din viața lor. În timpul sesiunilor mele, am văzut cum anxietatea, stresul și alte stări dificile pot afecta profund viața pe toate planurile, atât profesional, cât și personal. Am realizat rapid că, pentru a putea oferi un ajutor în plus și necesar celor pe care îi consiliam, trebuia să mă pregătesc intens și să învăț cât mai multe despre psihologie, NLP (Programare Neuro-Lingvistică), coaching și terapii complementare.

Cu fiecare om pe care l-am consiliat și cu fiecare sesiune de training, coaching sau terapie, am adunat experiențe și am învățat lecții valoroase. Am simțit nevoia să împărtășesc aceste cunoștințe cu un public mai larg, așa că am început să scriu, iar acest blog cu teme despre viata și despre emotii este parte din misiunea mea.

Viziunea mea este una holistică, integrând aspectele spirituale, psihologice și practice ale vieții.

Cred că adevărata cunoaștere vine dintr-o combinație de studiu teoretic și experiență practică, iar abordarea mea multidisciplinară reflectă această credință.

Misiunea mea este de a ghida și inspira oamenii să-și descopere adevăratul potențial și să-și depășească provocările vieții prin metode holistice și personalizate de dezvoltare personală.

6 certificări care contează:

1. Specialist Coach; 2. NLP Practitioner; 3. Numerolog; 4. Astrolog;

5. Comunicare & PR; 6. Marketing & Vânzări

Dacă ai nevoie să vorbești despre viata și despre emotii sau simți că îți este necesar un suport, un ajutor neutru în a-ți identifica oportunitățile, dar și piedicile din viața ta, sau dorești să-ți descoperi harta astrală (prin astrologie clasică și/sau astrologie chineză) sau harta numerologică (prin numerogramă) și astfel să te cunoști mai bine și să-ți găsești echilibrul interior, m-aș bucura să te ajut. 

cropped Ioana Otoiu autor Despre

foto: pixabay, canva