cifra destinului_numerologie

Cifra Destinului îți arată 5 lucruri despre tine

Totul are un sens și nimic nu este la întâmplare. Ne naștem cu un scop, iar Cifra Destinului nostru ne arată multe lucruri despre noi, cele mai importante fiind: misiunea pe care o avem, cum suntem noi cu adevărat, cu bune și cu mai puțin bune, la ce ne pricepem – ce tip de ocupație ni se potrivește cel mai bine, cum stăm cu banii și cum de descurcăm cu dragostea. Pe lângă acestea, interpretarea numerogramei, care cuprinde și alte cifre din datele personale ale unei persoane, pe lângă cifra destinului, arată o imagine completă a trăsăturilor de caracter, a trăirilor interioare, emoțiilor, fricilor și dorințelor, a oportunităților și riscurilor la care suntem expuși pe parcursul vieții, precum și a perioadelor favorabile și a celor nefavorabile pentru anumite activități.

Pentru a afla cifra destinului este nevoie să aduni toate numerele care compun data ta de naștere, până obții o singură cifră. De exemplu, pentru data de naștere 17.05.1992, cifra destinului este 7 pentru că: 1+7+5+1+9+9+2 = 34, iar 3+4 = 7.

În cazul în care, la adunare, înainte de a obține o singură cifră, rezultatul este 11, 22 sau 33, acesta reprezintă Cifra Destinului Maestru și se interpretează separat. De exemplu, pentru data de naștere 12.11.2004, cifra destinului este 11 pentru că: 1+2+1+1+2+4 = 11.

Cifra Destinului 1

Misiunea vieții: de a inova și a-i face pe alții să te urmeze.

Trăsături de caracter: ești plin de curaj, inteligent și ambițios, ai multă imaginație și ești creativ, îți place independența și vezi rapid oportunitățile prin care poți obține ceea ce dorești. Ai grijă că poți deveni prea încăpățânat și dominator, învață să fii înțelegător și atent și la nevoile celorlalți.

Ocupații potrivite: în vânzări și în conducerea echipelor pentru că ai ”stofă de lider”, ca artist dacă îți dezvolți creativitatea și imaginația în această direcție, ca medic sau cercetător și în afaceri. Cifra destinului 1 este dinamică, de aceea nu îți sunt potrivite muncile statice, repetitive, care nu îți oferă posibilitatea să inovezi și să te exprimi așa cum simți.

Bani: îi obții ușor, dar îi poți pierde la fel de ușor dacă lași ego-ul să te domine. În general, nu ai probleme mari cu banii pe parcursul vieții.

Dragoste: ești tandru și pasional, dar poți deveni posesiv și gelos. Te înțelegi bine cu destinele 3 și 6, satisfăcător cu 2, 4 și 7, poți avea relații cu destinul 5, dar cu 1, 8 sau 9 ar fi dificil să faci un parteneriat pe termen lung.

Cifra Destinului 2

Misiunea vieții: de a coopera cu ceilalți și a-i face pe toți să se înțeleagă.

Trăsături de caracter: ești plăcut, amabil și împăciuitor, ai mult tact și ești prietenos, îți place să fii printre oameni și să le câștigi admirația, ești generos, empatic și de ajutor. Ai grijă că poți fi luat de ”fraier” datorită bunătății tale, dezvoltă-ți încrederea în tine și învață să te protejezi de oportuniști.

Ocupații potrivite: în diplomație și ca mediator pentru că ai abilități de a rezolva conflicte, ca medic psiholog, terapeut, profesor sau coach. Cifra destinului 2 este coechipier, de aceea nu îți sunt potrivite funcțiile de conducere, care te pun în situația de a te impune în fața oamenilor, sau în munci independente pentru că tu lucrezi bine în echipă.

Bani: nu sunt importanți pentru tine pentru că ești mult mai preocupat să ai relații bune cu oamenii, de aceea cheltui mult pe cadouri pe care le oferi cu generozitate. În general, nu vei avea probleme cu banii pentru că știi cum să-i gestionezi.

Dragoste: ești romantic și afectuos, dornic de dragoste ceea ce te face uneori prea umil și supus. Te înțelegi foarte bine cu destinele 2, 4 și 6, satisfăcător cu 1, 3, 5, 8 și 9, dar cu 7 ar fi dificil să faci un parteneriat pe termen lung.

Cifra Destinului 3

Misiunea vieții: de a oferi celorlalți optimism și a-i face să vadă partea frumoasă a vieții.

Trăsături de caracter: ești vesel, isteț și creativ, ai multe talente artistice și imaginație, îți place să fii în mijlocul oamenilor și să le obții admirația. Ai grijă că poți deveni prea plin de tine, uneori chiar ”un bufon” care vrea ca în orice context să-i facă pe oameni să râdă, învață să fii realist și să te ții de promisiuni.

Ocupații potrivite: în munci care implică deplasare și schimbare pentru că nu prea poți sta locului, actor, comediant, jurnalist sau în publicitate pentru că stăpânești bine comunicarea scrisă și ești spontan, în vânzări, imobiliare sau marketing. Cifra destinului 3 este activă, de aceea nu îți sunt potrivite muncile repetitive, pentru că te plictisesc.

Bani: îi atragi fără eforturi prea mari, dar nu prea îi poți păstra. Ar fi bine să înveți să-i gestionezi bine sau să apelezi la specialiști.

Dragoste: te îndrăgostești de multe ori, dar îți este greu să te implici pe termen lung. Te înțelegi foarte bine cu destinele 3 și 5, bine cu 1 și 9, satisfăcător cu 2, 4, 6 și 7 și poți avea relații cu destinul 8.

Cifra Destinului 4

Misiunea vieții: de a asigura precizia și stabilitatea prin organizare riguroasă.

Trăsături de caracter: ești muncitor, serios și analitic, ai multă putere de muncă și ambiția de a face totul perfect, îți plac lucrurile clare și bine organizate. Ai grijă că poți deveni obsedat de muncă, intolerant cu cei care își mai iau pauze și chiar ”nesuferit”, învață să fii înțelegător cu cei care nu au aceeași putere de muncă și pasiune ca tine.

Ocupații potrivite: inginer, statistician sau finanțist pentru că ești foarte atent la detalii, în managementul riscului sau activități care implică organizare riguroasă pentru că stăpânești bine planificarea și respectarea termenelor. Cifra destinului 4 este practică, de aceea nu îți sunt potrivite muncile de creație sau cele ale căror activități se schimbă frecvent.

Bani: îi câștigi cu eforturi mari, de aceea îi gestionezi foarte bine. Nu ești prea cheltuitor dar ar fi bine să înveți să fii mai relaxat în această privință.

Dragoste: îți este greu să-ți exprimi sentimentele, dar ești loial și un partener de încredere. Te înțelegi foarte bine cu destinele 2 și 7, satisfăcător cu 1, 3, 6, 8 și 9, poți avea relații cu destinul 5, dar cu 4 ar fi dificil să faci un parteneriat pe termen lung.

Cifra Destinului 5

Misiunea vieții: de a sparge tiparele, a rupe constrângerile și a iubi libertatea.

Trăsături de caracter: ești spontan, versatil și adaptabil, ai o mare capacitate de a învăța permanent lucruri noi și a le face cunoscute și altora, ești flexibil și deschis schimbărilor de orice fel. Ai grijă că poți deveni rebel și să te supui prea ușor riscurilor, învață să duci la final activitățile pe care le începi.

Ocupații potrivite: în munci care implică aventură și schimbare pentru că îți place noutatea, poți fi actor, artist, scriitor pentru că stăpânești bine comunicarea scrisă și ești creativ și intuitiv, în vânzări, relații publice sau marketing. Cifra destinului 5 este curioasă, de aceea nu îți sunt potrivite muncile statice, repetitive, sau cele în care trebuie să te supui unor reguli stricte.

Bani: îi atragi fără eforturi prea mari, dar îi cheltui destul de repede. Ar fi bine să înveți să investești pentru că ai calitățile necesare, ai nevoie doar de mai multă stabilitate.

Dragoste: ești atractiv, pasional și atent, dar te poți plictisi repede și să vrei mereu altceva. Te înțelegi foarte bine cu destinele 3 și 5, satisfăcător cu 2, 6 și 7, poți avea relații cu destinele 1 și 4, dar cu 8 sau 9 ar fi dificil să faci un parteneriat pe termen lung.

Cifra Destinului 6

Misiunea vieții: de a-și găsi echilibrul și a fi responsabil în relațiile cu ceilalți.

Trăsături de caracter: ești fermecător, sensibil și sociabil, ai multă creativitate, îți place luxul, confortul și admirația celorlalți, apreciezi obiectele de valoare pe care îți dorești să le colecționezi. Ai grijă că poți deveni insensibil la nevoile celorlalți, atunci când crezi că alegerile tale sunt cele mai bune, învață să fii atent la ceea ce își doresc cei apropiați.

Ocupații potrivite: evaluator de obiecte de artă, decorator sau designer pentru că ai un simț artistic dezvoltat, scriitor, jurnalist sau în publicitate pentru că stăpânești bine comunicarea scrisă, în vânzări sau marketing, dar și ca medic pediatru sau educator. Cifra destinului 6 este prietenoasă, de aceea nu îți sunt potrivite muncile individuale, care te țin departe de alți oameni.

Bani: îi câștigi prin munca proprie și te bucuri să-i împarți cu familia. Ai tendința de a-i cheltui pe lucruri scumpe pentru a-ți oferii luxul pe care îl iubești.

Dragoste: ești tandru, sincer și loial, dar poți deveni ușor posesiv și gelos. Te înțelegi foarte bine cu destinele 2 și 6, bine cu 1 și 8, satisfăcător cu 3, 4 și 5, poți avea relații cu destinul 9, dar cu 7 ar fi dificil să faci un parteneriat pe termen lung.

Cifra Destinului 7

Misiunea vieții: de a-și găsi perfecțiunea spirituală.

Trăsături de caracter: ești inteligent, serios și calm, ai multă intuiție, îți place să ai spațiul tău personal, apreciezi cărțile de valoare pe care le citești cu mare interes. Ai grijă că poți deveni prea singuratic și intolerant cu ceilalți, datorită introvertirii tale, învață să fii mai sociabil și comunicativ.

Ocupații potrivite: profesor, mentor sau predicator pentru că îți place să arăți ceea ce știi, cercetător sau om de știință pentru că ești pasionat de cunoaștere, arheolog sau agricultor, datorită legăturii cu natura și pământul pe care le apreciezi, dar și comerciant datorită capacității analitice. Cifra destinului 7 este pretențioasă, de aceea nu îți sunt potrivite funcțiile de conducere pentru că ești destul de intolerant cu oamenii, cerând mult prea mult de la ei.

Bani: îi câștigi bine, prin munca proprie și știi cum să-i gestionezi. Îți place să nu ai grija financiară, de aceea nu ești atât de cheltuitor încât să rămâi fără bani.

Dragoste: îți este greu să te exprimi, fiindu-ți dificil să legi relații, dar ești loial și de încredere. Te înțelegi foarte bine cu destinele 4, 7 și 9, satisfăcător cu 1, 3, 5 și 8, dar cu 2 și 6 ar fi dificil să faci un parteneriat pe termen lung.

Cifra Destinului 8

Misiunea vieții: de a-i conduce și a-i organiza pe ceilalți.

Trăsături de caracter: ești ambițios, hotărât și încrezător, ai multă energie și capacitate de a conduce, îți place să le spui altora ce să facă și să le câștigi admirația, identifici ușor oportunitățile în afaceri și știi cum să le fructifici în propriul scop. Ai grijă că poți deveni exagerat de egoist, lacom și exploatator în drumul tău de a-ți atinge obiectivul cu orice preț, învață să ai respect pentru ceilalți, indiferent de alegerile lor.

Ocupații potrivite: conducător, manager sau lider, indiferent de domeniul ales pentru că ai abilitățile native necesare, sportiv de performanță pentru că ești foarte competitiv, în vânzări sau marketing, dar și în inginerie, construcții sau medicină. Cifra destinului 8 este independentă, de aceea nu îți sunt potrivite muncile în care nu poți deține controlul și nu poți da ordine altora.

Bani: îi câștigi ușor și îi cheltui cu responsabilitate. Cu toate că pari mai degrabă ”zgârcit”, ai o parte generoasă care se manifestă când vine vorba de oameni cu adevărat nevoiași sau copii aflați în dificultate.

Dragoste: ești atractiv, sincer și iubitor, dar poți deveni ușor dominator și posesiv. Te înțelegi bine cu destinul 6, satisfăcător cu 2, 4, și 7, poți avea relații cu destinul 3, dar cu 1, 5, 8 și 9, ar fi dificil să faci un parteneriat pe termen lung.

Cifra Destinului 9

Misiunea vieții: de a oferii compasiune și iubire necondiționată.

Trăsături de caracter: ești empatic, intuitiv și vizionar, ai multă putere de a ierta, ești idealist și încrezător, bun comunicator, sociabil și filantrop. Ai grijă că poți deveni fanatic atunci când lași idealismul să te conducă și acorzi mult prea multă încredere celor care au demonstrat că nu sunt sinceri, învață să fii mai realist și atent la semnalele pe care le transmit oamenii.

Ocupații potrivite: terapeut, profesor, mentor, preot, asistent social și orice alte ocupații care implică grija pentru oameni pentru că ai clarviziune și înțelegere, în comerț pentru că ai abilitatea de a comunica cu toate tipurile de oameni. Cifra destinului 9 este sociabilă, de aceea nu îți sunt potrivite ocupațiile în care nu interacționezi alți oameni.

Bani: îi câștigi ușor și îi oferi cu generozitate oricui are nevoie. Ai tendința de a da și ultimul ban din buzunar, având convingerea că vei câștiga repede alți bani.

Dragoste: ești romantic, sensibil și loial, acorzi încredere deplină și poți să suferi intens când nu se întoarce spre tine aceeași dragoste pe care o oferi. Te înțelegi foarte bine cu destinele 7 și 9, bine cu 3, satisfăcător cu 2 și 4, poți avea relații cu destinul 6, dar cu 1, 5 și 8 ar fi dificil să faci un parteneriat pe termen lung.

Cifra Destinului Maestru Cifra Destinului îți arată 5 lucruri despre tine

Cifra Destinului Maestru 11

Misiunea vieții: de a fii lider spiritual.

Trăsături de caracter: ești inspirațional, intuitiv și creativ, ai o energie debordantă și trăsăturile destinelor 1 și 2 (11 și 1+1=2), dar la superlativ, ai talent de comunicator, mediator și lider. Ai grijă că poți deveni prea plin de tine, simțindu-te superior celorlalți, ceea ce te poate face să alegi un drum în viață mult prea banal pentru potențialul tău. Ești superior, dar rămâi modest.

Ocupații potrivite: filozof, profesor, mentor, preot, lider spiritual, dacă îți urmezi calea ta de Destin Maestru, dar îți poți îndeplini misiunea și dacă te ocupi cu muncile potrivite pentru destinele 1 și 2, pentru care ai calitățile ”incluse”. Nu prea sunt ocupații care să nu-ți fie potrivite.

Bani: îi câștigi destul de ușor, în special când îți urmezi misiunea vieții. Pentru tine nu sunt foarte importanți banii și nu vei duce lipsă de ei pentru perioade prea lungi de timp.

Dragoste: calitățile tale te ajută să te înțelegi cu mai toți oamenii, foarte rar se întâmplă să nu poți stabili relații pe termen lung, mai ales dacă te lași purtat de manifestarea pozitivă a trăsăturilor tale și te menții la nivelul dat de cifra destinului Maestru.

Cifra Destinului Maestru 22

Misiunea vieții: de a fii creator de comunități ce au scopuri privind evoluția oamenilor.

Trăsături de caracter: ești vizionar, strateg și bun organizator, ai o inteligență remarcabilă și trăsăturile destinelor 2 și 4 (22 și 2+2=4), dar la superlativ, ești convingător, corect și motivat de atingerea unor scopuri nobile de către cât mai mulți oameni. Ai grijă că te poți lăsa copleșit de forța ta și să renunți la ea, devenind delăsător sau rău-făcător (îți folosești inteligența în scop negativ). Ai șanse mari să te faci remarcat și să-ți urmezi destinul Maestru.

Ocupații potrivite: conducător de echipe, manager, mentor, lider și aproape orice pasiune pe care o dezvolți ca ocupație, dacă îți urmezi calea ta de Destin Maestru, dar îți poți îndeplini misiunea și dacă te ocupi cu muncile potrivite pentru destinele 2 și 4, pentru care ai calitățile ”incluse”. Aproape orice îți dorești ca ocupație ți se poate îndeplini.

Bani: îi câștigi ușor, ești atent cum îi cheltui, fiind și generos, și nu sunt riscuri de a avea probleme financiare, atât timp cât îți manifești în mod pozitiv calitățile native.

Dragoste: iubitor, atent și respectuos, legi ușor relații cu majoritatea oamenilor și doar foarte rar se întâmplă să nu te poți înțelege cu ceilalți, chiar și dacă manifestarea ta ca cifra destinului Maestru nu este pe deplin fructificată.

Cifra Destinului Maestru 33

Misiunea vieții: de a fii sprijinul emoțional al oamenilor pe parcursul evoluției lor.

Trăsături de caracter: ești foarte empatic, intuitiv și de încredere, ai o mare capacitate de a iubi necondiționat și trăsăturile destinelor 3 și 6 (33 și 3+3=6), dar la superlativ, ești un bun comunicator, plăcut și deschis către a sprijini oamenii. Ai grijă că, dacă lași emoțiile celorlalți, pe care le simți foarte bine, să te copleșească, poți renunța la misiunea ta, alegând calea izolării. Ai cifra destinului Maestru remarcabil, cu o mare capacitate de a rămâne în istorie pentru fapte și idei deosebite.

Ocupații potrivite: filozof, scriitor, orator, terapeut, cercetător, medic sau în domeniul artistic, dacă îți urmezi calea ta de Destin Maestru, dar îți poți îndeplini misiunea și dacă te ocupi cu muncile potrivite pentru destinele 3 și 6, pentru care ai calitățile ”incluse”. Ai capacitatea de a te descurca în orice domeniu pe care îl alegi cu inima și simțurile.

Bani: îi atragi cu ușurință, cu toate că nu ești motivat de ei, așa cum ești motivat de satisfacția muncii și a sprijinului pe care îl oferi cu atât de multă generozitate.  

Dragoste: înțelegător, interesat de starea emoțională a celorlalți și dornic de armonie, ești în bune relații cu majoritatea oamenilor și doar foarte rar se întâmplă să nu te poți înțelege cu cineva. Familia este pe primul loc în viața ta, dar nu îi neglijezi nici pe ceilalți oameni din jurul tău, astfel că nimeni nu are motiv să spună că nu are relații bune cu tine.


Cifra destinului este cea mai importantă vibrație numerologică, dar ea trebuie interpretată alături de celelalte cifre din numerograma personală pentru că unele influențe pot fi mai puternice, dacă există cifre la fel sau din aceeași categorie, sau de intensitate mai mică, dacă există cifre diferite de cifra destinului. O atenție îndreptată doar asupra vibrației date de cifra destinului poate conduce la erori de interpretare și, mai grav, la o neîncredere în știința numerologiei.

Atunci când nu te recunoști deloc sau doar puțin în prezentarea pentru cifra destinului tău însemnă că alte cifre din datele tale personale sunt mai puternice și dominante sau o combinație a lor anulează sau diminuează caracteristicile date de cifra destinului.

Din cartea pe care am scris-o, Arta Numerologiei, poți afla foarte multe lucruri despre cifrele care îți influențează viața.

De asemenea, poți afla și alte detalii despre această știință din articolul Numerologie sau știința autocunoașterii.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *