Să devin consultant a fost o alegere care a venit de la sine în viața mea, mai degrabă oamenii din jurul meu, care simțeau că îi pot ajuta și sprijini, m-au făcut consultant. Am învățat, am trăit și am experimentat multe lucruri în viață. M-am lovit cu capul de sus și am învățat să privesc pragul de jos, am râs și am plâns, am suferit, dar m-am și bucurat, am stat retrasă un timp, apoi am țopăit precum un copil ce și-a găsit cea mai tare ocupație, cu alte cuvinte, am trăit și trăiesc intens! Acum am ajuns în momentul în care simt că îi pot ajuta, prin împărtășirea cunoștințelor mele, pe cei care au nevoie. M-am specializat în Copywriting – scriu conținut de calitate pentru online, dar nu am uitat nici ”prima dragoste”: scrisul pentru offline. De asemenea, mai am ”trei zone” care îmi sunt foarte dragi și în care am rezultate bune: Coaching, Consultanță în dezvoltarea profesională și Numerologie.

Copywriter / content writer

Sunt mulți cei care consideră că cele două ”ocupații” sunt diferite și nu pot fi realizate de un singur om. Eu zic că nu este chiar așa, mai ales atunci când experiența și abilitățile native și cele dobândite, se împletesc atât de bine încât cuvintele curg natural, din aceeași minte, cu aceeași mână, în scrieri persuasive, informative, convingătoare sau educative. Scriu, citesc și iarăși scriu, într-un flux continuu de idei care se dezvoltă pe măsură ce scriu, citesc și iarăși scriu. În articolul pe care l-am scris special pentru acest subiect – Copywriter și content writer – 2 artiști ai scrisului – găsești mai multe detalii despre aceste două ”joburi” pe care eu le realizez din pasiune și cu multă implicare.

Contactează-mă pentru mai multe detalii!

consultant copywriter

Scriu, citesc și iarăși scriu!

Life Coaching

… sau ”Cum găsim soluții la provocările pe care viața le oferă”. De cele mai multe ori, răspunsurile sunt la îndemână, dar ascunse în spatele unor convingeri limitative. ”Trebuie să slăbesc …șpe kile pentru a-mi găsi un partener” – este (poate) cea mai întâlnită limitare care provoacă frustrări. ”Dacă am haine scumpe, lumea îmi va acorda mai multă atenție” – altă limitare pe care am întâlnit-o des în activitatea mea. Lista convingerilor limitative este atât de lungă că nu ne-ar ajunge o săptămână să o citim. Concluzia este simplă, chiar dacă nu pare: cu cât reușim să ne cunoaștem mai bine, sincer și asumat, cu atât ne va fi mai bine. Provocarea este să întâlnim persoana potrivită, acel consultant, care să ne ajute, pentru că nu întotdeauna putem singuri. Un coach știe cum să te ajute să găsești cele mai potrivite răspunsuri și soluții pentru tine. Găsești în articolul special mai multe detalii despre ce face un Life Coach.

Contactează-mă pentru mai multe detalii! Vom folosi părți din numerologie pentru a descoperi și potențialul ascuns.

life coach

Trăiește intens fiecare clipă!

Consultant în Dezvoltare Profesională

… sau ”Cum să facem față la job”. La școală învățăm multe lucruri (unele chiar inutile), dar nu căpătăm deprinderi despre cum să fim mai organizați, mai eficienți sau să avem relații mai bune cu ceilalți. De exemplu, învățăm și matematică, dar nu înseamnă că vom știi numerologie. Dacă dorești să afli cum să te organizezi mai bine, cum să folosești eficient timpul, cum să iei decizii potrivite, cum să îi faci pe ceilalți să te înțeleagă și cum să-i înțelegi și tu pe ceilalți, cum să fii mai împăcat și mai liniștit, atunci ai nevoie de un consultant dezvoltare profesională, un fel de coach care are și o experiență profesională relevantă într-un domeniu sau în mai multe. Mai multe informații găsești în articolul Ce face un Consultant Dezvoltare Profesională.

”Trebuie să muncesc mult și din greu pentru a avea un job mai bun” – este (poate) una dintre cele mai întâlnite limitări personale, referitoare la viața profesională, care provoacă frustrări. Te pot ajuta să scapi de această frustrare!

Contactează-mă pentru mai multe detalii!

consultant

Echilibrul între job și acasă nu este greu de găsit.

Numerologie

Omenirea a avansat extraordinar pe toate planurile, dar cunoștințele ei în metafizică sunt aproape la fel ca acum câteva secole. Ne întrebăm ”cum”, ”de ce”, ”încotro”, ”când” și așteptăm răspunsuri ce nu vin sau sunt greu de acceptat și înțeles. Pitagora s-a străduit să identifice secretele care se ascund în spatele numerelor, ce forțe au ele și cum acestea îl influențează pe om. În numerologie nu există miracol, magie sau înșelăciune, ci doar vibrație ce poate fi folosită favorabil atunci când este cunoscută.

Numerograma (interpretarea cifrelor din datele tale personale) te ajută să te cunoști tu pe tine mai bine, să afli care este destinul tău în această viață, ce ar fi bine și ce nu ar fi bine să faci, ce profesie ți-ar fi potrivită, cum te potrivești cu partenerul, cu șeful, cu job-ul, cum sunt copiii tăi (din punct de vedere al numerologiei) și cum îi poți sprijini, precum și multe alte lucruri care pot fi transpuse în cifre și interpretate prin numerologie. Mai multe detalii despre ce face Numerologia și ce poți afla despre tine cu ajutorul ei, găsești în articolul Numerologie – știința autocunoașterii, precum și în cartea pe care am scris-o, Arta Numerologiei.

Contactează-mă pentru mai multe detalii!

fantasy g71ff098d7 1920 1 Servicii

Numerele ascund secrete!